Enbeco

Herstel de Kracht en Pracht van Uw Gevel met Professioneel Uithakken

Oud voegwerk uithakken

Het uithakken van voegen is een delicate en specialistische taak die nauwkeurigheid vereist. Het voegwerk moet vierkant worden uitgeslepen of uitgehakt tot aan de gezonde metselspecie. Deze handeling moet zeer precies worden uitgevoerd om schade aan het bestaande metselwerk te voorkomen. De keuze van het gereedschap en de methode hangt af van het type bestaand voegwerk.

Bij het uithakken van voegen komt veel fijn stof vrij, wat niet alleen hinderlijk is voor de omgeving, maar ook schadelijk kan zijn voor de volksgezondheid. Veel oud voeg- en metselwerk bevat kwartsstof, een potentieel schadelijke stof die bij inademing irritatie aan de longen en luchtwegen kan veroorzaken. Om dit te voorkomen, maken wij gebruik van hak- en slijpgereedschap met directe stofafzuiging of een watervernevelaar, waardoor vrijwel al het stof wordt opgevangen.

Na het uithakken van de voegen kunnen we overgaan tot gevelreiniging of het aanbrengen van nieuwe voegen. Met onze zorgvuldige aanpak en geavanceerde apparatuur kunnen we uw gevel in optimale staat herstellen, met minimale overlast voor u en uw omgeving.

Onze Toewijding aan Uw Gevel

Vakkundigheid die uw gevel doet stralen

Met een specialisatie in gevelrenovatie, heeft Enbeco jarenlange ervaring in het bedienen van diverse klanten, waaronder woningbouwcorporaties, aannemers en vastgoedeigenaren. Van het installeren van steigers tot het vervangen van metselwerk, herstellen van voegen, reinigen van gevels, repareren van beton, het aanbrengen van lintvoegwapening en de renovatie van spouwankers, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten voor een complete geveltransformatie.

Vraag hier je offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen - Neem nu actie!