Enbeco

Bescherm uw Gevel met Professioneel Impregneren

Gevel impregneren

Onze gevelbeschermingsmiddelen zijn van de hoogste kwaliteit, volledig transparant en waterafstotend. Ze laten de ondergrond ademen en zijn speciaal ontwikkeld om zowel neutrale als sterk alkalische bouwstoffen te beschermen tegen vochtdoorslag. Deze geavanceerde formule biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Waterdampdoorlaatbaarheid: Hierdoor kan vocht dat van binnenuit of van buitenaf komt, ontsnappen, wat essentieel is voor het behoud van de integriteit van uw gevel.
  • Nagenoeg onzichtbaar: Onze gevelbescherming laat de natuurlijke uitstraling van uw gevel behouden, zonder dat er een glans of kleurverandering optreedt.
  • Toepasbaar op vers voegwerk: Onze middelen kunnen direct na het aanbrengen van nieuw voegwerk worden toegepast, waardoor uw gevel direct beschermd is tegen vocht en weersinvloeden.
  • Voorkomt vorstschade, kalkuitwissingen, schimmels, mos en algengroei: Door de waterafstotende eigenschappen worden schadelijke elementen geweerd, waardoor uw gevel langer schoon en gezond blijft.
  • Geschikt voor relatief vochtige en warme ondergronden: Onze gevelbescherming is effectief in verschillende klimaatomstandigheden en kan worden toegepast op diverse soorten ondergronden.
Met Enbeco’s professionele impregneermiddelen bent u verzekerd van langdurige bescherming voor uw gevel, waardoor deze zijn schoonheid behoudt en bestand is tegen de tand des tijds.
Onze Toewijding aan Uw Gevel

Vakkundigheid die uw gevel doet stralen

Met een specialisatie in gevelrenovatie, heeft Enbeco jarenlange ervaring in het bedienen van diverse klanten, waaronder woningbouwcorporaties, aannemers en vastgoedeigenaren. Van het installeren van steigers tot het vervangen van metselwerk, herstellen van voegen, reinigen van gevels, repareren van beton, het aanbrengen van lintvoegwapening en de renovatie van spouwankers, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten voor een complete geveltransformatie.

Vraag hier je offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen - Neem nu actie!