Enbeco

Dé expert in gevelrenovatie voor een duurzame, verfrissende transformatie van uw vastgoed.

Onze Toewijding aan Uw Gevel

Vakkundigheid die uw gevel doet stralen

Met een specialisatie in gevelrenovatie, heeft Enbeco jarenlange ervaring in het bedienen van diverse klanten, waaronder woningbouwcorporaties, aannemers en vastgoedeigenaren. Van het installeren van steigers tot het vervangen van metselwerk, herstellen van voegen, reinigen van gevels, repareren van beton, het aanbrengen van lintvoegwapening en de renovatie van spouwankers, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten voor een complete geveltransformatie.

Vraag hier je offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ontdek onze deskundige oplossingen voor uw gevel

Ons volledige dienstenportfolio

1

Gevelreiniging

Uw gevel is uw visitekaartje, of het nu een bedrijfspand, woonhuis of monument is. Een schone gevel is essentieel voor een goede eerste indruk.

Klik hier

2

Oud voegwerk uithakken

Het uithakken van voegen vergt precisie. Enbeco verwijdert het voegwerk zorgvuldig tot aan gezonde metselspecie, zonder schade.

Klik hier

3

Gevel impregneren

Onze transparante gevelbescherming is waterafstotend, ademend en voorkomt diverse schades, zoals vorstschade, kalkuitwissingen en schimmels.

Klik hier

4

Scheurherstel

Met expertise in scheurherstel biedt Enbeco zorgvuldige oplossingen voor scheuren in uw gevel. Onze methoden herstellen scheuren effectief.

Klik hier

5

Voegwerk

Bij voegwerk is deskundigheid cruciaal. Enbeco biedt diverse opties en zorgt voor nauwkeurige mortelsamenstelling.

Klik hier

6

Verhuur Steiger

Ontdek onze steigerverhuurdienst. Met hoogwaardige steigers biedt Enbeco veilige en efficiënte oplossingen voor uw projecten.

Klik hier

7
Prefab Raamdorpelstenen

Ontdek onze prefab raamdorpelstenen. Enbeco biedt hoogwaardige oplossingen voor uw gevel.

Klik hier

8

Klein Metselwerk herstellen

Vertrouw op Enbeco voor klein metselwerkherstel. Onze gespecialiseerde aanpak garandeert nauwkeurige en duurzame reparaties, waardoor uw project vlekkeloos verloopt

Klik hier

9
Lood vervangen

Ontdek onze professionele loodvervangingsdiensten bij Enbeco. We bieden hoogwaardige oplossingen om de integriteit van uw gevel te behouden.

Klik hier

Ontdek hoe wij u kunnen helpen - Neem nu actie!